Нова Година в Белград

Нова Година в Белград

Нова Година в Белград

Ден 1
София – Ниш – Белград
390 km

Отпътуване от София в 7:30 ч. от площад "Александър Невски", 8:00 ч. от автогара "Сердика", по маршрут Калотина - Ниш. Кратка пешеходна разходка в центъра на Ниш: площадът на Освобождението с паметника на освободителите на града; сградата на Кметството; старата турска крепост; дворецът "Бановина" - днес седалище на Нишкия университет. Свободно време. Отпътуване за Белград. Настаняване. По желание: вечеря в традиционен сръбски ресторант. Нощувка.

Ден 2
Белград

Закуска. Панорамна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език: Нови Белград, площад "Теразие", дворците на Обреновичите и Караджорджевичите, Народното събрание (Скупщина), площад "Славия", "Св. Сава" - най-големият православен храм на Балканите, булевард "Крал Александър", църквата "Св. Марко", площад "Никола Пашич". Пешеходна разходка с местен екскурзовод на български език: от Площада на Републиката, по улица "Княз Михайло" до крепостта Калемегдан. Свободно време. Възможност за посрещане на Нова година на централния площад в Белград, или по желание: празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична новогодишна наздравица с чаша шампанско. Нощувка.

Ден 3
Белград – Нови Сад – Сремски Карловци – Белград
180 km

Късна закуска. По желание: полудневна екскурзия до Нови Сад, втори по големина град в Сърбия, столица на автономната област Войводина. Пешеходна разходка: Петроварадинската крепост, наричана "Гибралтар на Дунав", улиците "Дунавска" и "Змай Йовина", православната църква "Св. Георги", католическата църква. Свободно време. Фотопауза в близкото градче Сремски Карловци - важен сръбски културен център, и дегустация на местно вино. Връщане в Белград. Нощувка.

Ден 4
Белград – Раваница – София
390 km

Закуска. Отпътуване за България. По пътя - посещение на оградения от крепостни стени средновековен манастир Раваница, построен от Св. княз Лазар, трагично загинал в битката на Косово поле през 1389 год. В църквата се пазят неговите мощи. Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" късно вечерта.

Цената включва
Транспорт с комфортен туристически автобус;
3 нощувки със закуски на блок-маса в "Belgrade City Hotel" **** (или подобен) в Белград;
Панорамна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език;
Пешеходна разходка в Белград с местен екскурзовод на български език;
Пешеходна разходка в Ниш;
Посещение на манастира Раваница;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Екскурзоводско обслужване.
Цената не включва
Вечеря в традиционен сръбски ресторант;
Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки;
Екскурзия до Нови Сад;
Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт;
цени от: 320,00лв.
направете запитване

Нова Година в Белград

Цени Карта

Contact Us

If you have questions and inquiries to us, please fill out the contact form, we will respond in the fastest time

* Name

* Email

* Phone

Address

* Text

SEND
Thank you