Лятно езиково училище

Лятно езиково училище

"Вярвам, че ние създаваме една много специална среда за обучение на младите хора, които поемаме в наши ръце. Ние предлагаме професионални, акредитирани курсове, в които децата и младежите развиват говоримия си и писмен английски език. Те се забавляват, създават нови приятелства с другите обучаващи се чуждестранни курсисти , разширяват хоризонтите си и повишават самочувствието си благодарения на общуването в мултикултурна среда. За нас е огромна привилегия да приветстваме такъв голям брой чуждестранни ученици и студенти в страната ни и да им предоставим шанс да се възползват от езиковите и културни възможностите, които им се предлагат. Комбинацията от международната обстановка, професионализъм на преподаване, създаване на различни приятелства и летни изживявания е истинска магия!

Чрез поддържане на най-високите образователни стандарти, организиране на различни дейности, забавления и екскурзии ние вярваме, че предлагаме отлично преживяване по време на лятното училище. Но има още едно нещо, което е по-важно - ние винаги обещаваме на родителите, че ще се грижим добре за техните синове и дъщери. Това означава, че тяхната сигурност и благосъстояние е от първостепенно значение за нас. Ние никога не забравяме, че родителите ни гласуват огромно доверие, когато изпращат децата си на лятното ни училище и правим всичко по силите си, за да оправдаем очакванията им."

Доц. д-р Тодор Радев

Ректор на Висше Училище по Мениджмънт

Предлагаме уникална комбинация от специализирани курсове по английски език, широка гама от спортни и други забавления през свободното време, разнообразна развлекателна програма и много интригуващи екскурзии. Курсове се провеждат в град Варна във Висше училище по мениджмънт. Посредством нашите преподаватели, предлагаме отлични условия за развиване на езиковите умения на младежите по английски език, а от друга страна Варна известна като морската столица на България предлага чудесни условия за отдих и културно-развлекателни дейности.
  • Местоположение: град Варна, Висше училище по Мениджмънт
  • Изхранване: закуска, обяд-тристепенно меню, вечеря -  тристепенно меню;
  • Продължителност: 8 дни/ 7нощувки/
  • Английски език: 35 учебни часа;
  • Характеристики: Курсовете се ръководят от високо квалифицирани специалисти по английски език;
  • С цел да предложим ефективно преподаване и полезна учебна среда, ние работим в малки групи от по 12-15 души.
 
 
цени от: 265,00лв.
направете запитване
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

За Контакти

Ако имате въпроси и запитвания към нас, моля попълнете формата за контакт, ще ви отговорим в най-кратък срок

* Име

* Email адрес

* Телефон

Адрес

* Текст

ИЗПРАТИ
Благодарим! Наш администратор ще разгледа вашето запитване.