Нова година в Суботица

Нова година в Суботица

Нова година в Суботица

Ден 1
София – Белград – Суботица
580 km

4:30 ч. - отпътуване от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел "Санкт Петербург", заявява се при сключване на договор и се заплаща допълнително). Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад "Александър Невски", 7:30 ч. от автогара "Сердика", по маршрут Калотина - Ниш - Белград. Кратка разходка в сръбската столица и свободно време. Пристигане в Суботица вечерта. Настаняване. Вечеря с жива музика. Нощувка.

Ден 2
Суботица – Палич – Суботица

Закуска. Разходка в центъра на Суботица - важен културен център във Войводина, градът е известен като "панонска Барселона" благодарение на архитектурата в стил сецесион: имението Райхл, пешеходната зона - Корзо, народният театър, Площадът на републиката с впечатляващата сграда на Кметството - образец на унгарския сецесион, православната църква "Възнесение Господне", катедралата. Посещение на град Палич, известен курортен център край брега на Паличкото езеро. Свободно време за разходка по крайбрежната алея, сред местност с невероятна природна красота. Отпътуване за Двореца на виното - тук, край Суботица, е поставено началото на винения туризъм в Сърбия. Дегустация на девет вина. Връщане в Суботица и обяд в ресторанта на хотела. Следобед - свободно време за разходка и шопинг. Новогодишна гала вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична наздравица с чаша шампанско.

Ден 3
Суботица – Келебия – Суботица

Закуска. Екскурзия до Келебия - посещение на ферма за коне от породата липицанер. Обяд с жива музика, греяно вино и чай с ром. Разходка с файтон или шейна (в зависимост от атмосферните условия). Връщане в Суботица и свободно време. Втора празнична вечеря с жива музика. Нощувка.

Ден 4
Суботица – София
580 km

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски".

Цената включва
Транспорт с туристически автобус;
3 нощувки със закуски на блок-маса в хотел "Patria" **** в Суботица;
3 вечери, вкл. 2 вечери с жива музика в ресторанта на хотела (без включени напитки) и 1 празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела на 31.12.2017 година с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни напитки (алкохолни и безалкохолни);
2 обяда, вкл. 1 обяд в ресторанта на хотела (без включени напитки) и 1 обяд в Келебия с жива музика, вкл. чаша греяно вино и чай с ром;
Кратка разходка в Белград;
Пешеходна разходка в Суботица;
Посещение на Палич;
Посещение на Двореца на виното с дегустация на девет вина;
Посещение на ферма за коне от породата липицанер в Келебия;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Екскурзоводско обслужване.
Цената не включва
Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт;
Трансфер Пловдив-София сутринта преди отпътуване (гарантиран при мин. 10 заявили туристи);
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
Полезна информация
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!
Разходката с файтон/шейна в Келебия се осъществява при подходящи атмосферни условия.
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока!
Валутен курс: 1 евро = 124 сръбски динара
Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
цени от: 465,00лв.
направете запитване

Нова година в Суботица

Цени Карта

Contact Us

If you have questions and inquiries to us, please fill out the contact form, we will respond in the fastest time

* Name

* Email

* Phone

Address

* Text

SEND
Thank you