Великден - Уикенд в Сараево - екскурзия с автобус

Великден - Уикенд в Сараево - екскурзия с автобус

Великден - Уикенд в Сараево - екскурзия с автобус

Ден 1
София – Сараево
590 km

Отпътуване от София в 6.00 ч. от площад "Александър Невски" по маршрут Ниш - Чачак - Сараево. Пристигане привечер в един от най-бързо развиващите се градове на Балканите - Сараево. Пешеходна разходка в центъра на града, известен като "Балкански Йерусалим" заради многобройните храмове на различни религии: автентичната турска "Башчаршия"; джамията на Хусрев бег; Латинският мост, край който е извършен сараевският атентат, станал причина за Първата световна война; католическата и православната катедрала. Настаняване в хотел. По желание - вечеря. Нощувка.

Ден 2
Сараево – Мостар – Сараево
280 km

Закуска. Свободно време в Сараево или туристическа програма по желание: екскурзия до Херцеговина. Отпътуване сутринта за Мостар - неофициалната столица на Херцеговина. Пешеходна разходка в центъра: чаршията на куюмджиите, Стари мост над река Неретва със средновековните кули-"мостари", дали името на града. Връщане в Сараево късния следобяд. По желание - вечеря с жива музика. Нощувка

Ден 3
Сараево – Вишеград – София
590 km

Закуска. Отпътуване за България. По пътя - фотопауза във Вишеград край моста на Мехмед паша Соколович, един от символите на Босна, включен в листата на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Пристигане в София на площад "Александър Невски"  около полунощ.

Цената включва
Транспорт с комфортен туристически автобус;
2 нощувки със закуски в хотел 3* в Сараево;
Туристическа програма в Сараево и Вишеград;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Екскурзоводско обслужване
Цената не включва
Вечери;
Екскурзия до Херцеговина;
Входни такси за музейните обекти в Сараево (по 3 КМ), джамията на Коски Мехмед паша в Мостар (4 КМ), входни такси за музеи и обекти, посещавани по желание, и градски транспорт.
цени от: 215,00лв.
направете запитване

Великден - Уикенд в Сараево - екскурзия с автобус

Цени Карта
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Contact Us

If you have questions and inquiries to us, please fill out the contact form, we will respond in the fastest time

* Name

* Email

* Phone

Address

* Text

SEND
Thank you