Банкок и Пукет – със самолет и обслужване на български език!

Банкок и Пукет – със самолет и обслужване на български език!

Банкок и Пукет – със самолет и обслужване на български език!

Ден 1
София – Банкок

Отпътуване от летище София в 11:40 ч. с полет на „Qatar Airways“ за Доха. 17.15 ч. – кацане на летището в Доха. 20:50 ч. отпътуване от летището в Доха с полет на „Qatar Airways“за Банкок.

Ден 2
Банкок

7.05 ч. – кацане на летището в Банкок. Трансфер до хотела. Настаняване между 14:00 и 16:00 ч. (в случай, че хотелът има готовност, настаняването може да се извърши и по-рано). Свободно време. По желание вечеря с фолклорна програма в местен ресторант (3 ч.). Вечерята се провежда в типичен тайландски ресторант, където ще имате възможността да усетите комбинацията от автентична тайландска кухня и топлото гостоприемство на тайландците и в същото време да се насладите на изтънчените класически тайландски танци, запазени през поколенията. Нощувка.

Ден 3
Банкок

Закуска. Панорамен тур на Банкок „Градът и храмовете“ (3,5 ч.). Този тур е един от най-популярните в Банкок и ще Ви отведе до тайните на будизма в съчетание със забързания живот на града. Турът включва трите най-впечатляващи храма в Банкок„Уат Траймит“ с неговата 5-тонна златна статуя на Буда; „Уат Кетупорн“, по-известен като „Уат По“, който може да се похвали с 45-метровия полулегнал Буда; и храма „Уат Бенкамаборпит“, познат като „Мраморния храм“ и изключителен пример за успешното съчетание между италиански мрамор от Карара и класическата тайландска архитектура. Храмът „Уат По“ се смята за първия обществен образователен център в Банкок, а понякога го наричат и „първия университет на Тайланд“. Стенописите, надписите и статуите, открити в храма, подсказват за изучаването на направления като литература, военно дело, археология, астрономия, геология и древното изкуство на тайландските масажи. Следобед посещение на Големия кралски дворец и Храма на изумрудения Буда „Ват Арун“ (3 ч.). Големият кралски дворец е националната забележителност на Тайланд, прекрасен архитектурен образец. Построен през 1782 г. от крал Рама І, дворецът е бил център на властта в продължение на 150 години. Свободно време или по желание вечеря на круизен кораб (3,5 ч.). Разходката с кораба „Гранд Пърл“ ще Ви позволи да се докоснете до живота и културата на Тайланд, минавайки покрай величествените храмове на Банкок като Храма на зората и Храма на изумрудения Буда, които се намират на брега на „реката на кралете“. Вечерята ще бъде сервирана на бюфет в съпровод от жива музика на пиано. Нощувка.

Ден 4
Банкок

Закуска. Целодневна екскурзия до плаващия пазар „Дамноен Садуак“ с включен обяд в Сампрани и фолклорно шоу (10 ч.). Тази впечатляваща екскурзия ще Ви отведе до световноизвестния плаващ пазар на Дамноен Садуак, разположен на около 100 км западно от Банкок. Обиколката включва посещение на Након Патом, където се намира най-високо разположеното чеди (свещено будистко място за медитации) в Тайланд и най-голямата пагода в Югоизточна Азия. В хотелския комплекс „Sampran Riverside Aprime Country Resort“ ще бъдете посрещнати с обяд на блок маса, включващ международни ястия. След това ще наблюдавате фолклорно шоу, което ще Ви запознае с обичаите и живота на тайландците. Представлението включва възстановка на пъстра процесия по ръкополагане в будизма, елегантен танц на пръсти, демонстрация на бойни изкуства, племенни танци, бой с мечове, впрегнати слонове, впечатляващи танци, традиционна сватбена церемония и много други. Нощувка.

Ден 5
Банкок – Пукет

Закуска. Напускане на хотела. Трансфер до летището в Банкок. Полет до Пукет. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. По желание посещение на шоуто „Пукет Фантазия“ с включена вечеря. Това е най-известният тематичен атракцион на Пукет, който съчетава програма в стила на Лас Вегас с елементи на „Дисниленд“, което допринася за едно незабравимо преживяване. Гвоздеят на „Пукет Фантазия“ е изключителен спектакъл, базиран на тайландската култура и история, представени чрез ефекти в различни акробатични номера, пиротехника и цирково представление с 30 слона. По време на шоуто ще имате възможност да наблюдавате демонстрация на занаяти или да пояздите слон. Гостите ще могат да опитат разкошните ястия от блок масата на ресторант „Голдън Манора“, разположен също в комплекса.По време на представлението не се разрешава използването на каквито и да било средства за снимане. Нощувка.

Ден 6
Пукет

Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: панорамен тур в Пукет (4 ч.) с панорамна обиколка край най-известните плажове на Пукет, посещение на храма Чалонг“ и кратка обиколка на покрайнините на град Пукет, известен  със своята португалска архитектура. Интерес за посетителите в храма „Чалонг“ представлява восъчната фигура на монах, която се съхранява при специални условия в отделно помещение до храма. Предвидено е и отиване до най-известната панорамна площадка на острова – нос Промтеп. По време на екскурзията ще имате възможност и да си купите ръчно обработени скъпоценни камъни или кашу от местните фабрики. Нощувка.

Ден 7
Пукет

Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до островите Пи Пи с моторница и включен обяд (9 ч.). Екскурзията включва посещение на заливчетата Ло Са Ма, ПиПи Лей и залива Майа, където е сниман филмът „Плажът“ с Леонардо Ди Каприо. Предлага се и възможност за гмуркане с шнорхели за наблюдение на магичния подводен свят. Може да се слиза и на другите островчета за търсачите на силни усещания и новости. Посещава се и Пещерата на викингите в залива ПиПи Лей, където могат да бъдат видени древни рисунки по стените. След обяда в крайбрежен ресторант се отива до Бамбуковия остров, където туристите имат възможност за плуване, гмуркане или почивка на плажа. Нощувка.

Ден 8
Пукет

Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание:


  1. Целодневна екскурзия до остров Пан Нга с включен обяд. Тази вълнуваща екскурзия предлага на туристите възможността да видят уникалния и впечатляващ пейзаж на залива Панг Нга – един от най-необикновените и красиви природни комплекси, а също и естествен декор на сцени от филма „Мъжът със златния пистолет“ от поредицата за Джеймс Бонд от 1974 г. Оттам гостите се отправят за Лаем  Сай, за да се насладят на още по-вълнуващите гледки на варовиковите планини на островите Панак и Хонг, преди да стигнат до остров Кох Тапу, който е известен с името „островът на Джеймс Бонд“. След това разходката продължава с моторницата през мангровата растителност и спокойните пещери, чиито обграждащи клифови скали се издигат величествено над морето. На остров Ко Пани ще бъде сервиран късен обяд, след което екскурзията ще завърши с разходка край мечтаните пейзажи на островите Ко Кай или Нака.


или


   2. Целодневна екскурзия с рафтинг по бързеи и разходка със слонове. Отпътуване от хотела към Центъра за отглеждане на изчезващи видове „Панг Нга“. Посещение на защитена зона „Тон Париват“, където ще се насладите на рафтинг по бързеите. Обяд в местен ресторант. Следва посещение на ферма за слонове за 30-минутна разходка през джунглата на гърба на тези величествени животни. Слоновете са основната работна сила на острова и един от националните символи. Последните статистики сочат, че слоновете в Тайланд наброяват между 3000 и 4000 екземпляра. Слоновете са основно средство за транспорт в джунглата, превъзхождайки всяко друго животно или машина по отношение на придвижване без нанасяне на вреди на растителността. Свободно време с възможност за разходка в джунглата, плуване в кристално чисти води на водопад или офроуд тур. Преди обратния трансфер до хотела на гостите ще бъдат сервирани безалкохолни напитки, кафе, чай.

Ден 9
Пукет – София

Закуска (сух пакет). Трансфер до летището. Отпътуване в 9:25 ч. с полет на „Qatar Airways“ за Доха. Кацане в Доха в 12:30 ч. Отпътуване в 14:30 от Доха за София с полет на „Qatar Airways“. Пристигане на летище София в 18:35 ч.

Цената включва
Самолетен билет София -Доха - Банкок и Пукет - Доха - София на авиокомпания "Qatar Airways" с включении летищни такси;
Самолетен билет Банкок - Пукет на авиокомпания "Thai Airways" с включени и летищни такси;
Групови трансфери летище - хотел- летище
3 нощувки със закуски в хотел Ramada Plaza Menam Riverside **** (или подобен) в Банкок;
4 нощувки със закуски в хотел Novotel Resort Phuket Patong **** + (или подобен) в Патонг, о-в Пукет;
Панорамен тур на Банкок "Градът и храмовете";
Посещение на Големия кралски дворец и Храма на изумрудения Буда;
Целодневна екскурзия до плаващият пазар "Дамноенсадуак" с включен обяд в Сампран и фолклорно шоу;
Водач-преводач от България;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 50 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Входни такси за туристическите обекти, включени в цената;
Цената не включва
Допълнителни екскурзии и услуги по програмата;
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт;
Туристическа виза за Тайланд - 30 евро.
цени от: 0,00лв.
направете запитване

Банкок и Пукет – със самолет и обслужване на български език!

Цени Карта
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Contact Us

If you have questions and inquiries to us, please fill out the contact form, we will respond in the fastest time

* Name

* Email

* Phone

Address

* Text

SEND
Thank you