Бенелюкс - в сърцето на Европа - със самолет, обслужване на български език! Отстъпки за ранни записвания!

Бенелюкс - в сърцето на Европа - със самолет, обслужване на български език! Отстъпки за ранни записвания!

Бенелюкс - в сърцето на Европа - със самолет, обслужване на български език! Отстъпки за ранни записвания!

Ден 1
София – Шарлероа – Брюксел

Среща на летище София (Терминал 1) в 04.00 ч. Полет за Шарлероа на авиокомпания "Wizz air" в 06.00 ч. Пристигане на летище Шарлероа в 07.50 ч. Отпътуване за столицата на Обединена Европа - Брюксел. Панорамна обиколка: централният архитектурен ансамбъл "Големият пазар" със световноизвестното Кметство и Гилдиите на занаятите; галерията "Сен Юбер"; катедралата "Св. Михаил"; Статуята на Манекен Пис - символ на Брюксел; Кралският дворец; Паркът на Брюксел с Двореца на нациите; Съдебната палата. Настаняване в района на Брюксел (след 16.00 ч. - при пристигане в хотела преди 16.00 ч., багажът се оставя в стая за багаж). Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

Ден 2
Брюксел – Люксембург – Антверпен

Закуска. Отпътуване за Великото Херцогство Люксембург. Туристическа програма в Люксембург: Кметството; Дворецът на Великите херцози - в културно-историческо отношение най-интересният архитектурен комплекс; Катедралата "Нотр Дам" - построена през XVII в. в раннобароков стил; Парламентът; Площадът на армията. Свободно време. Отпътуване за Белгия. Настаняване в района на Мехелен / Антверпен. Нощувка.

Ден 3
Антверпен – Делфт – Хага – Амстердам

Закуска. Отпътуване за Антверпен – аристократичната столица на Белгия. Туристическа програма в центъра на града: главният площад "Гроте Маркт" – историческото ядро на града с катедралата "Св. Богородица"; Кметството – образец на фламандския ренесанс и фонтана на Брабо; Къщата на Рубенс, където са изложени творби на негови ученици и други художници, които Рубенс е събирал по време на пътуванията си. Свободно време с възможност за разходка в квартала на диамантите. Посещение на Делфт – един от старите и най-добре запазени градове в Холандия, лабиринт от речни канали, обградени от величествени дървета, приказни мостове и красиви дворове. Пешеходна разходка в Стария град: Старата и Новата църква; Пазарният площад; Кметството; Принсенхоф – кралската резиденция на Оранската династия. Отпътуване за Хага – политически център на страната и седалище на Международния трибунал на ООН. Пешеходна разходка: Биненхоф – комплекс от сгради, където се помещават холандският парламент и Сенатът, Залата на рицарите и Малката кула; резиденцията на кралицата; Старото кметство и Големият пазар. Свободно време. Отпътуване за Амстердам. Настаняване в района на Амстердам вечерта. Нощувка.

Ден 4
Амстердам

Закуска. Туристическа програма в Амстердам: Катедралата – най-старата сграда в града; емблематичният квартал на червените фенери; площад "Дам"; Кралският дворец; Музеят на мадам Тюсо; Музеят на Ван Гог; Пазарът на цветята – своебразна изложба на най-различни видове цветя и сувенири. Свободно време в Амстердам за посещение на "Музеумплейн" – района на най-известните музеи в Амстердам (Кралският музей - най-голямата колекция от произведения на изкуство на Холандия, Градският музей - един от най-значимите музеи в Европа за модерно и съвременно изкуство, Музеят на Ван Гог). По желание разходка с корабче в Амстердам. Нощувка.

Ден 5
Амстердам – Гент – Брюж – Брюксел

Закуска. Отпътуване за Белгия. Туристическа програма в Гент. Отпътуване за Брюж – един от най-добре запазените средновековни градове в Европа. Туристическа програма в Брюж: Фламандските бегинажи; готическата църква "Св. Дева Мария"; площад "Маркт" с историческата камбанария; площад "Бург" с Кметството – една от най-старите готически сгради в Белгия; сградата на Градския архив и Базиликата, в която се съхранява известната реликва на Светата кръв. Свободно време. Отпътуване за Брюксел. Настаняване в района на Брюксел вечерта. Нощувка.

Ден 6
Брюксел – Шарлероа – София

Закуска (сух пакет). Трансфер до летището в Шарлероа. Полет за България в 08.20 ч. Кацане на летище София (Терминал 1) в 11.55 ч.

Цената включва
Самолетен билет и летищни такси София - Брюксел (Шарлероа) - София на авиокомпания "Wizz air" с включен малък ръчен салонен багаж с размери 42/32/25 см
Групов трансфер летище - хотел - летище
Транспорт по описания маршрут с комфортен туристически автобус
2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Брюксел
1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Мехелен / Антверпен
2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Амстердам
Панорамна обиколка на Брюксел
Туристическа програма в Люксембург, Антверпен, Хага, Делфт, Амстердам, Гент и Брюж
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Водач-екскурзовод от България
Цената не включва
Голям салонен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см
Чекиран багаж до 23 кг
Чекиран багаж до 32 кг
Разходка с корабче в Амстердам
Входни такси за Историческия музей (12 EUR, за деца - 6 EUR), Музея на Ван Гог (17 EUR), Музея на Мадам Тюсо (22,5 EUR, за деца - 18,5 EUR), Националния музей (17,5 EUR, за деца - безплатно) в Амстердам
Входна такса за Къщата на Рубенс (8 EUR, за лица под 26 г. и над 65 г. - 6 EUR, за деца под 12 г. - безплатно) в Антверпен
Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт
цени от: 1.199,00лв.
направете запитване

Бенелюкс - в сърцето на Европа - със самолет, обслужване на български език! Отстъпки за ранни записвания!

Цени Карта
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Contact Us

If you have questions and inquiries to us, please fill out the contact form, we will respond in the fastest time

* Name

* Email

* Phone

Address

* Text

SEND
Thank you