Бразилия и Аржентина - от Рио де Жанейро до Ушуая! Отстъпки за ранни записвания до 15.05.2016 г.!

Бразилия и Аржентина - от Рио де Жанейро до Ушуая! Отстъпки за ранни записвания до 15.05.2016 г.!

Бразилия и Аржентина - от Рио де Жанейро до Ушуая! Отстъпки за ранни записвания до 15.05.2016 г.!

Ден 1
София – Франкфурт – Рио де Жанейро

Отпътуване в 14.00 ч. от летище София за Франфурт с полет на авиокомпания "Lufthansa". Пристигане във Франкфурт в 15.30 ч. Отпътуване за Бразилия в 22.15 ч.

Ден 2
Рио де Жанейро

Пристигане в 06.00 ч. в Рио де Жанейро. "Бог е създал света за шест дни, а на седмия ден е създал Рио де Жанейро" – така говорят бразилците за своя любим, фантастичен град. Трансфер до хотел “Windsor Palace” **** или подобен. Настаняване (след 14.00 ч.!). Свободно време. Нощувка.

Ден 3
Рио де Жанейро

Закуска. Екскурзия до световноизвестната Захарна глава, разположена в средата на залива Гуанабара с прекрасна панорамна гледка към града. Изкачване с лифт до малката панорамна площадка, от която се разкрива прекрасна гледка към Рио де Жанейро с плажа „Копакабана”, залива Гуанабара, обкръжаващите планини, острови в океана, моста „Нитерой” и статуята на Исус. Панорамна обиколка на Рио де Жанейро: църквата "Каделария"; стадионът "Маракана"; Самбадромът, където всяка година се провежда световноизвестният карнавал; кафе "Коломбо"; акведуктът "Аркос да лапа"; катедралата "Сан Себастиан"; Зоологическата градина; Националният музей на изкуствата. Свободно време. Вечерта по желание посещение на самба шоу с вечеря: в ритъма на екзотични ударни инструменти и традиционни ритми ще се потопите в огнената атмосфера на танците. Нощувка.

Ден 4
Рио де Жанейро

Закуска. Екскурзия до Корковадо – символът на Рио де Жанейро със статуята на Исус, който благославя и защитава жителите и гостите на града. Изкачване със зъбчата железница до върха на Корковадо, където се издига статуята на Исус. Наблюдателната площадка предлага спираща дъха гледка към моста „Нитерой”, залива Гуанабара, Ботаническата градина, стадиона „Маракана”, Захарната глава и др. обекти. По време на изкачването с железницата от двете страни се разкрива невероятна гледка към национален парк "Тижука" – джунгла в сърцето на града, дом на уникална флора и фауна. Свободно време. Нощувка.

Ден 5
Рио де Жанейро – Водопадите Игуасу

Закуска.Трансфер до летището. Полет до Игуасу. Пристигане на летището на Игуасу. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел “Continental Inn” **** или подобен. Екскурзия до бразилската част на водопадите Игуасу включени в списъка на ЮНЕСКО за световното културно и природно наследство. Тази екскурзия дава възможност да се наблюдават стотици водни каскади, а в края на екскурзията ще се открие невероятна гледка към най-големия и впечатляващ водопад Гърлото на дявола. Свободно време или по желание посещение на Парка за птици, разположен в непосредствена близост до националния парк „Игуасу” и в който сред тропически растения летят свободно различни пъстроцветни птици. Нощувка.

Ден 6
Водопадите Игуасу

Закуска. Екскурзия до аржентинската част на водопадите Игуасу. По желание: екскурзия "Гран Авентура" (1 ч.) – разходка с надуваема лодка под водопадите. Нощувка.

Ден 7
Водопадите Игуасу – Буенос Айрес

Закуска. Трансфер до летището. Полет до Буенос Айрес. Пристигане на летището в Буенос Айрес. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел “Pulitzer Buenos Aires” **** или подобен. Свободно време. Нощувка.

Ден 8
Буенос Айрес

Закуска. Панорамна обиколка на Буенос Айрес: Монсерат – символът на националната власт с площад "Пласа де Майо" и булевард "Майо"; Сан Телмо – място за среща между миналото и настоящето; квартал Ла Бока и улица "Каминито" – музей на открито за изкуството на художника Мартин Кинкел, певеца Карлос Гардел и поета Хуан Филиберто; стадион "Ла Бока"; Пуерто Мадеро – "стъкленият град", където бившите пристанищни складове днес са превърнати в офиси, апартаменти, заведения за развлечения и скъпи ресторанти; квартал Сан Николас с булевардите "Кориентес" и "9 юли" с известния обелиск и театър "Колон", където през 1908 г. е отбелязана премиерата на операта "Аида"; квартал Ретиро; квартал Палермо с елегантните сгради на различни посолства; луксозният жилищен квартал Реколета с огромните зелени площи, прекрасно съчетани с музеи и паметници; историческото гробище и базиликата "Нуестра Сеньора дел Пилар". Следобед свободно време. Вечерта по желание – танго шоу с вечеря и урок по танго в “La Ventana”. Нощувка.

Ден 9
Буенос Айрес – Пампата – Буенос Айрес

Закуска. Екскурзия до Тигре и делтата на р. Парана: посещение на района Сан Исидро – вилна зона на висшето общество на Буенос Айрес; разходка с лодка между многобройните островчета в делтата на реката. Връщане обратно в Буенос Айрес. Свободно време. Нощувка.

Ден 10
Буенос Айрес – Ушуая

Закуска. Трансфер до летището за полет до Ушуая. Пристигане на летището в Ушуая – най-южният град в света, разположен край бреговете на протока Бигъл. Туристическа програма в Ушуая: старият град „Каско Антигуо”; пристанището и стръмните улици, които се изкачват към планината и от които се откриват пъстроцветни панорамни гледки; Военноморският музей, разположен в сградата на някогашния затвор. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел “Albatros” **** или подобен. Нощувка.

Ден 11
Ушуая – Хербартон – остров Мартило – Ушуая

Закуска. Екскурзия до Хербартон – с площ от 50 000 акра планини, гори, езера и острови, от 1978 г. с отварянето на пътя, тази територия е превърната в природен резерват. Две части от този резеват са специални: Паркът „Yecapasela” на остров Мартило. Първоначално този остров се е използвал за отглеждане на овце и добитък, но след 1960 г. е заселен с пингвини. Пингвините идват на острова в началото на октомври, за да се размножават и да отглеждат малките си, и го напускат в края  на март и началото на април за своята сезонна миграция. Разходка сред пингвините. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 12
Ушуая – Национален прак „Огнена земя” – Ушуая

Закуска. Полудневна екскурзия до национален парк „Огнена земя”. Този тур предлага множество панорамни гледки на протока Бигъл, ограден от планини и гори. Минава се през торфени тресавища; вирове на бобри, създадени от самите бобри за защита срещу хищници, а след като се пресече река Лапатая, пътят става лъкатушещ и изпъстрен с храстовидна растителност и панорамни гледки. Връщане обратно в Ушуая. Свободно време или по желание разходка с кораб по протока Бигъл – плаване сред обширния залив на Ушуая с прекрасни панорамни гледки към крайбрежието. Разходката с кораба минава покрай Острова на морските лъвове, на който се намира естествената среда на морските лъвове сред прекрасна природа, и Острова на птиците, който е естествената среда за магелановите и императорските корморани, както и защитен район за набюдаване на морски видове птици. Връщане обратно в Ушуая. Нощувка.

Ден 13
Ушуая – Буенос Айрес

Закуска. Трансфер до летището за вътрешен полет до Буенос Айрес. Пристигане на летището в Буенос Айрес. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел “Pulitzer Buenos Aires” **** или подобен. Свободно време. Нощувка.

Ден 14
Буенос Айрес – Франкфурт

Закуска. Напускане на хотела. Свободно време в Беунос Айрес. Трансфер до летището. Отпътуване в 16.50 ч. за Франкфурт с полет на авиокомпания "Lufthansa".

Ден 15
Франкфурт – София

Пристигане във Франфурт в 11.10 ч. Отпътуване за България в 17.05 ч. Пристигане на летище София в 20.15 ч.

Цената включва
Самолетен билет София - Франкфурт - Рио де Жанейро и Буенос Айрес - Франкфурт - София в икономична класа, с включени летищни такси на авиокомпания "Lufthansa"
Самолетни билети за вътрешен полет Рио де Жанейро - Игуасу и Игуасу - Буенос Айрес в икономична класа с включени летищни такси при цена на самолетния билет за вътрешните полети 299 USD към октомври 2015 г.
Самолетен билет за вътрешен полет Буенос Айрес - Ушуая - Буенос Айрес в икономична класа с включени летищни такси при цена на самолетния билет за вътрешните полети 449 USD към октомври 2015 г.
Транспорт по програмата
Всички посочени в програмата трансфери
3 нощувки със закуски в хотел "Windsor Palace" **** (или подобен) в Рио де Жанейро
2 нощувки със закуски в хотел "Continental Inn" **** (или подобен) в Игуасу
4 нощувки със закуски в хотел "Pulitzer" **** (или подобен) в Буенос Айрес
3 нощувки със закуски в хотел "Albatros" **** (или подобен) в Ушуая
Панорамна обиколка на Рио де Жанейро
Посещение на Захарната глава с включен билет за лифта
Посещение на Корковадо с включен билет за железницата
Посещение на бразилската част на водопадите Игуасу с включена входна такса
Посещение на аржентинската част на водопадите Игуасу с включена входна такса
Панорамна обиколка на Буенос Айрес
Полудневна ексурзия до Сан Исидро, Тигре с включена едночасова разходка с корабче по делтата на р. Парана
Туристическа програма в Ушуая
Екскурзия до имението Харбертон и остров Мартило
Полудневна екскурзия до националния парк "Огнена земя"
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 50 000 EUR
Водач-преводач от България
Цената не включва
Държавна такса при напускане на Аржентина (заплаща се лично на летището при отпътуване): 30 USD
Посещетие на самба шоу с вечеря в Рио де Жанейро
Посещение на Парка за птици в Игуасу
Екскурзия "Гран Авентура" в Игуасу
Танго шоу с вечеря и урок по танго в Буенос Айрес
Разходка с кораб по протока Бигъл
цени от: 0,00лв.
направете запитване

Бразилия и Аржентина - от Рио де Жанейро до Ушуая! Отстъпки за ранни записвания до 15.05.2016 г.!

Цени Карта
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Contact Us

If you have questions and inquiries to us, please fill out the contact form, we will respond in the fastest time

* Name

* Email

* Phone

Address

* Text

SEND
Thank you