Позвоните нам: mail@yourstore.com +359 2 654 321

Выберите язык:

English Български Russian

Корзина покупок

0 товар(ов) - 0,00лв.
Корзина покупок пуста!

Бразилия и Аржентина - три желания (индивидуално пътуване)

Бразилия и Аржентина - три желания (индивидуално пътуване)

Бразилия и Аржентина - три желания (индивидуално пътуване)

Ден 1

Отпътуване в 13.55 ч. от летище София за Франфурт с полет на авиокомпания "Lufthansa". Пристигане във Франкфурт в 15.30 ч. Отпътуване за Бразилия в 22.15 ч.

Ден 2
Рио де Жанейро

Пристигане в 7.40 ч. в Рио де Жанейро. "Бог е създал света за шест дни, а на седмия ден е създал Рио де Жанейро" – така говорят бразилците за своя любим, фантастичен град. Трансфер до хотел "South American" **** или подобен. Настаняване. Екскурзия до фабрика музей, където се обработват скъпоценни и полускъпоценни камъни (1 ч.). Нощувка.

Ден 3
Рио де Жанейро

Закуска. Панорамна обиколка на Рио де Жанейро и разходка с лодка в залива Гуанабара (4 ч.): църквата "Каделария"; стадион "Маракана"; Самбадромът, където всяка година се провежда световноизвестният карнавал; кафе "Коломбо"; акведуктa "Аркос да лапа"; катедралата "Сан Себастиан"; Зоологическата градина; Националният музей на изкуствата. Свободно време. Вечерта по желание – самба шоу с мулатки. В ритъма на екзотични ударни инструменти и традиционни ритми ще се потопите в огнената атмосфера на танците. Нощувка.

Ден 4
Рио де Жанейро

Закуска. Екскурзия до Корковадо (4 ч.) – символът на Рио де Жанейро със статуята на Исус, който благославя и защитава жителите и гостите на града; национален парк "Тижука" – джунгла в сърцето на града, дом на уникална флора и фауна; плажовете "Сан Конрадо" и "Копакабана" – екзотични места за отдих, сърф и ветроходство. Следобед свободно време. Нощувка.

Ден 5
Рио де Жанейро – Водопадите "Игуасу"

Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: 1. Посещение с лифт на световноизвестната Захарна глава в средата на залива Гуанабара с прекрасна панорамна гледка към града (3 ч.). 2. Екскурзия до град Нитерой, разположен от другата страна на залива Гуанабара (3 ч.) – пътуване по един от най-дългите мостове в света; посещение на най-големия рибен пазар, Музея за модерно изкуство, крепостта "Форталеза де Санта Круз". 3. Екскурзия до Ботаническия парк, известен с богатата си колекция от растения от цял свят като диви орхидеи, водни лилии, както и уникалната "Кралска палма", посадена през 1809 г. от принца регент Дон Жоао VI (4 ч.) 4. Екскурзия с хеликоптер "Рио от птичи поглед" с възможност за наблюдаване на невероятни гледки на града и околностите и снимки (1 ч.). Следобед трансфер до летището. Полет до Игуасу. Пристигане. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел "Panorama Aquamania Resort" **** или подобен. Вечеря. Нощувка.

Ден 6
Водопадите "Игуасу"

Закуска. Екскурзия до аржентинската част на водопадите Игуасу (7 ч.). Среща със седмото чудо на света, най-екзотичния паметник в света, създаден от самата природа на границата на Аржентина, Бразилия и Парагвай, по течението на река Игуасу. Легендата гласи, че природното чудо е обитавано и днес от богове. По желание: екскурзия "Гран Авентура" (1 ч.) – разходка с надуваема лодка под водопадите и навлизане в сърцето на джунглата на товарни автомобили. Вечеря. Нощувка.

Ден 7
Водопадите "Игуасу" – Буенос Айрес

Закуска. Екскурзия до бразилската част на водопадите Игуасу включени в списъка на ЮНЕСКО за световното културно и природно наследство (3 ч.). По желание: 1. Екскурзия с хеликоптер над водопадите (15 м.). 2. Екскурзия до Парка за птици (2 ч.). На площ от 5 хектара, ще откриете екзотични птици и приказни пеперуди, папагали, тукани, сови, пеликани – повече от 500 вида птици от цял свят. Следобед трансфер до летището. Полет до Буенос Айрес. Пристигане. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел "Principado" **** или подобен. Пешеходна разходка по историческата улица "Флорида" – душата и сърцето на Буенос Айрес (1 ч.). Нощувка.

Ден 8
Буенос Айрес

Закуска. Панорамна обиколка "Колониален и Постколониален Буенос Айрес" (5 ч.): Монсерат – символът на националната власт с "Пласа де Майо" и булевард "Майо"; Сан Телмо – място за среща между миналото и настоящето; квартал "Ла Бока" и улица "Каминито" – музей на открито за изкуството на художника Мартин Кинкел, певеца Карлос Гардел и поета Хуан Филиберто; стадион "Ла Бока" и Пристанището; Пуерто Мадеро – "стъкления град", където бившите пристанищни складове днес са превърнати в офиси, апартаменти, заведения за развлечения и скъпи ресторанти; квартал "Сан Николас" с булевардите "Кориентес" и "9 юли" с известния обелиск и театър "Колон", където през 1908 г. е отбелязана премиерата на операта "Аида"; квартал "Ретиро"; квартал "Палермо" с елегантните сгради на различни посолства; луксозният жилищен квартал "Реколета" с огромните зелени площи, прекрасно съчетани с музеи и паметници; историческото гробище и базиликата "Нуестра Сеньора дел Пилар". Следобед свободно време. Вечерта по желание - танго-шоу с вечеря и урок по танго (4 ч.). Нощувка.

Ден 9
Буенос Айрес

Закуска. Свободно време в Буенос Айрес или туристическа програма по желание: 1. Екскурзия до Сан Исидро, Тигре и делтата на р. Парана (5 ч.). Посещение на районите Оливос, където се намира резиденцията на Президента; и Сан Исидро – вилна зона на висшето общество на Буенос Айрес. Разходка с лодка между многобройните островчета в делтата на реката. 2. Екскурзия до Монтевидео, Уругвай (12 ч.) – пътуване с корабче до Монтевидео и обратно, панорамна обиколка (3 ч.), свободно време за пазаруване и разходка. 3. Посещение на футболен мач, една от най-заразителните страсти на Аржентина (4 ч.). Вечерта по желание може да се организира "Милонгас тур" – наблюдаване на танго шоу в специализирана зала и урок по танго (3 ч.). Нощувка.

Ден 10
Буенос Айрес – Пампата

Закуска. Екскурзия "Ранчо в Пампата" (7 ч.): посещение на ферма в покрайнините на столицата. По време на екскурзията ще научите за произхода, живота, музиката и странстванията на гаучосите, за традиционната напитка – чая "Мате". В ранчото се предлага разходка в степта на кон или с каруца. Възможност за посещение на къщата музей (имение от 1880 г.). На обяд ще опитате "Асадо" (печено говеждо месо) и ще се насладите на великолепно аржентинско вино. Фолклорно шоу запознава посетителите с начина на живот на митичния персонаж "Гаучо" – типичния образ на жителя на региона Лас Пампас. Връщане в Буенос Айрес. Следобед пешеходна разходка "Сан Телмо, площад Дорего" – място за среща между миналото и настоящето. Вечерта по желание може да се организира посещение на опера или балет в прочутия театър "Колон", известен с невероятната си акустика (4 ч.). Нощувка.

Ден 11
Буенос Айрес

Закуска. Напускане на хотела. Свободно време в Беунос Айрес. Трансфер до летището. Отпътуване в 17.45 ч. за Франкфурт с полет на авиокомпания "Lufthansa".

Ден 12
София

Пристигане във Франфурт в 11.00 ч. Отпътуване за България в 17.10 ч. Пристигане на летище София в 20.25 ч.

Цената включва
Самолетен билет София - Франкфурт - Рио де Жанейро и Буенос Айрес - Франкфурт - София в икономична класа, с включени летищни такси на авиокомпания "Lufthansa" при цена на самолетния билет 1060 EUR към месец януари 2015 г.
Самолетен билет Рио де Жанейро - Игуасу в икономична класа с включени летищни такси;
Самолетен билет Игуасу - Буенос Айрес в икономична класа с включени летищни такси;
Транспорт по програмата;
Всички посочени в програмата трансфери;
3 нощувки със закуски в хотел "South American" **** (или подобен) в Рио де Жанейро;
2 нощувки със закуски в хотел "Panorama Aquamania Resort" *** (или подобен) в Игуасу;
4 нощувки със закуски в хотел "Principado" **** (или подобен) в Буенос Айрес;
Описаната туристическа програма с лицензиран екскурзовод на руски език (с изключение на програмата "по желание");
Входни такси за обектите, включени в туристическата програма;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 50 000 EUR;
Цената не включва
Държавна такса при напускане на Аржентина (заплаща се лично на летището при отпътуване): 30 USD;
Шоу с мулатки в Рио де Жанейро (около 90 USD - заявява се и се заплаща на място);
Екскурзия до Захарната глава (около 65 USD - заявява се и се заплаща на място)
Екскурзия до град Нитерой (около 75 USD - заявява се и се заплаща на място);
Екскурзия до Ботаническия парк в Рио Де Жанейро (около 45 USD - заявява се и се заплаща на място);
Екскурзия "Рио от птичи поглед" с хеликоптер (около 250 USD - заявява се и се заплаща на място);
Екскурзия с хеликоптер над водопадите Игуасу (около 120 USD - заявява се и се заплаща на място);
Екскурзия "Гран Авентура" в Игуасу (около 75 USD - заявява се и се заплаща на място);
Екскурзия до Парка за птици (около 35 USD - заявява се и се заплаща на място);
Танго-шоу с вечеря в Буенос Айрес (около 115 USD - заявява се и се заплаща на място);
Танго-шоу "Милонгас" тур (около 55 USD - заявява се и се заплаща на място);
Посещение на опера или балет в театър "Колон" (около 120 USD - заявява се и се заплаща на място);
Екскурзия до Сан Исидро, Тигре и делтата на р. Парана (около - 75 USD заявява се и се заплаща на място);
Екскурзия до Монтевидео, Уругвай;
Посещение на футболен мач (около 120 USD - заявява се и се заплаща на място);
цени от: 0,00лв.
направете запитване

Бразилия и Аржентина - три желания (индивидуално пътуване)

Цени Карта

Kонтакты

Если у вас есть вопросы и запросы к нам, пожалуйста, заполните контактную форму, мы ответим Вам в кратчайшие сроки

* Имя

* Email

* Телефон

Адрес

* Текст

ПОСЛАТЬ
Спасибо!